Гушни ме, нека тази нощ си моя,
и другата, и всяка предстояща,
и нека стоновете ти громят покоя,
и да събудят всички спящи...
Не ме интересува, щом те имам,
на Любовта ни нека да завиждат!
А аз отново в тебе ще се взирам
с очи, които никога не се насищат...
Горещо е, излишни дрехи падат,
с милувка правят изкушаващ, мек килим.
Последни мигове до сливането ни остават -
Готови сме... от страст да се взривим...
29.09.2021.
© Георги Каменов All rights reserved.