Държа револвер в ръка
стрелям куршум след куршум.
Тече червена река
от застреляния ум.
Оръжието от къде е
няма кой да ми каже.
Самотата ще разбие
това оръжие даже.
Аз стрелям напосоки
по различни цели.
Правя рани дълбоки
и пробивам тунели.
Ти трошиш оковите
с изстреляния куршум.
Изградил си основите
на свободата с ум.