Стриптийз
Родени само за любов,
създадени да се събличат!
Показват на всяка внимание,
но никоя не обичат!
Божествен стриптийз и екстаз,
за всяка от среднощните дами,
горещи тела и поглед,
който всяка заблуждава и мами!
Минути удоволствие,
силна възбуда,
малко докосвания,
но любовта ви пак е заблуда!
Далеч съм от вашите ласки,
далече сте още от моя ден!
Оставате си все така желани,
но недокоснати от мен!
© Елена Филипова All rights reserved.