The work is not suitable for people under 18 years of age.
Който спи в поза ембрион, значи не е доносен - Народна поговорка:)
Какво от туй, че моят свят разпада се,
ако някога въобще той бил е цял. :)
Двамата сега със Мен пропадаме...
в студена безметежност, в която аз съм крал.
На моя тъжен бал добре сте ми дошли!
Вижте ме разпънат на стената.
Огледайте се тъжно в моите очи,
малки братя и сестри на сатаната.
.!.
За сетен път изгубил вяра,
отърквам се до кървава наслада
в дъното, поръсено със сяра.
Един невинен днес гори на клада!
.!.
Разпорвам вени от стъкло
с бръснач прозрачен, бавно.
На поръсено с ками легло...
Подяволите, колко е забавно. :)
.!.
Ето, че сега пропадам в пода,
а цигарите далече са, на масата.
Подхвърлете ми ги, много моля -
дечица присмехулнички, от Масата.
.!.
Плисна се кръвта ми по паважа,
когато ти ме бутна от триколката.
Копеленце, слушай кво ще кажа:
начукай си го - храня се от Болката.
.!.
Огромен тумор в чистото небе,
синя красота сега не уврежда.
И прекрасно е, че хич не ме... тресе. :)
Защото още търся своята надежда.
© Йордан Серафимов All rights reserved.