Jun 17, 2007, 11:28 PM

Студена нощ 

  Poetry
961 0 2
Късно нощта,
студени стъкла,
потно чело...
Моето потно чело.

Сънувала бях отново кошмара,
онзи кошмар, който и преди
смрази кръвта ми.

Студ ме обгърна, самота
ме скова...
Душата замлъкна пред
студената нощ...
Студена бе тя без твойта ръка.
Студена бе тя от много тъга.

Самота,  тъга, знаех аз
истина една, че повече няма никога
аз друг, освен теб, да пожелая.
И че тази нощ ще бъде не единствената самотна...

© Джени-фенка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??