Треперят на женичките дупетата
от градусите с' зимен ореол,
и работа отварят на момчетата -
А най-горещ мъжът е, щом е гол...
Е, ние сме родени джентълмени
и топлим ги... от всичките страни...
Бе изпитание е пусто зимно време,
но за реотана дръжте се, жени!...
26.11.2023.
© Георги Каменов All rights reserved.
Песен за маркуча (пее жена)
Ох, маркуча, ах, маркуча,
кеф ми става щом го смуча 🤣🙃🤣
И тн.