Студено
На разсъмване
става студено.
И вали,
и боли...
Пак те няма...
Пак си нейде
далече от мене...
и звучи
тъжна песен
за двама...
Подивелият вятър
връхлита
и пронизва
сърце вледенено...
Любовта
с мъка пак
се преплита...
На разсъмване
става студено...
© Теменужка Маринова All rights reserved.