Студено ми е, вътре в мен вали
пореден дъжд на разочарование...
Студено ми е и боли -
вятърът се впива дълбоко в моето съзнание...
Студено ми е и ръцете ми треперят,
търсейки безпомощно топлина...
Студено е, но очите ми ще намерят
някъде в тъмното лъч светлина...
© Тина All rights reserved.