Студено ти е? - нося топлина,
събирана от летните лъчи.
Ако ти е тъмно ще съм светлина
и нощите ти ще превърна в дни.
Чадър ти нося ако завали
и дъжд навъсено заплаче помежду ни.
Говоря много и се умори? -
заключвам всичките излишни думи.
Мълчи ти се? - ще слушам как мълчиш.
Аз имам сила, имам и крила,
ще те прегърна щом се измориш.
Наблизо съм, тъй просто е... Ела.
© Мира All rights reserved.