В стъклена кутия под възглавницата ми,
аз крия своите съкровища.
Всички мои заблуди.
Всички щастливи мигове.
Всички красиви моменти.
Всичко това,което вече е мъртво.
Кутията е с форма на сърце,блещукаща като диамант,
пазеща една самотна сълза.
Тя пази всичко ценно...спомени от детството,
мечтите ми,малките неща,карали ме да се усмихвам...
Тази кутия е вечно заключена.
Скрита дълбоко и пазена от всякакви погледи.
Всичко в нея ме прави щастлива,но заедно с това
ме кара да се чувствам слаба.
Не ми помага да се боря.
Всички тежки изпитания и болезнени моменти,
които съм преживяла също са вътре.
Те обаче ми помагат да намеря себе си...да оцелявам всеки ден!
Мисията на щастливите и тежките моменти е важна!
Тя се пази там - в стъклената кутия!
© Лора All rights reserved.