Разделя времето на две
минало и бъдеще
Стъкло - сега
счупено на безброй парченца
объркват преди и после
разпилени на микроскопични стъкла
действия на шрапнели от мислите
Минало и бъдеще безкрай
съвкупност от стъкло
© Stew Carrey All rights reserved.