Dec 4, 2007, 4:14 PM

стъклото 

  Poetry » Other
680 0 4
в устата ми горчиво е
горчиво
и хапчетата ми присядат

времето сълзливо е
сълзливо
вратите помежду ни
се разпадат

доволни сме нали
стъклото ни дели
доволни сме привидно
а всъщност ни боли

© Питър Хайнрих All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??