May 5, 2007, 2:31 PM

Стъпала 

  Poetry
476 0 2
       Стъпала...
 
 Криворазбрана демокрация
 или беше правилна ликвидация.
 А уж се качвахме по стъпала
 към по добри дела.
 
 Стъпало след стъпало
 изкачвам уморен
 и поглеждайки отново,
 виждам - няма нищо пред мен.
 
 Стъпало след стъпало,
 етаж след етаж,
 вървим към ново начало,
 а сякаш всичко е колаж.
 
 Но аз вървя. И ще вървя напред.
 И без това
 останало ни е поне
 да вървим по тези стъпала...

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Напред и нагоре!
    Поздрави за хубавия стих!
  • Поздрав за стиха!
    Много ми хареса!
    Дано скоро видим нещо добро пред себе си,докато се изкачваме!
Random works
: ??:??