Jun 10, 2015, 7:54 PM

Стъпка напред 

  Poetry
486 0 0

Да станеш рано, за да видиш всичко тъмно,
да поизчакаш да се осветли.
Да разбереш и да приемеш най-безмълвно,
че и обиден пак не можеш да сгрешиш.

Да срутиш нещо ценно е безценно,
да си признаеш, че се провали.
Да осъзнаеш колко неизменно
е да събориш, за да съградиш.

Да стъпиш в бездната не винаги изглежда нещо лесно.
Да стигнеш до ръба, да полетиш.
Да се обърнеш чак когато истински е късно.
Да се огледаш, да се примириш...

© Ивайло Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??