Aug 11, 2013, 3:10 PM

Стъпки в душата 

  Poetry » Love
486 0 3

Ти през мен премина като буря

и обрули всички чувства в мен.

И преди в сърцето да те туря,

ми отнесе тъй и моя ден.

 

И объркан спрях, като замаян

във един безпътен кръстопът.

И във мислите си - тъй отчаян -

осъзнах, че нямам вече път.

 

Ти и тук - в душата изумена,

си остави стъпките без шум.

Във сърце ми - кървава мишена,

ти заби последния куршум.

 

 

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??