Суета
И детски смях, и глъч, и врява,
но вътре в мен е суета...
И пак е пусто, че те няма,
и пълно с гола самота.
Тиктака и отмерва тишината...
Календарът ден след ден брои...
Приканва ни да грабнем светлината,
че бързо времето лети.
© Камелия All rights reserved.
за да усетят и почувстват какво е в душата ти!!!
Благодаря ви!!! Поздрави и от мен!!!