Дори да я анатемосват,
това си е възможност златна –
модерно е да се износват
деца от майка сурогатна.
За свои време като няма,
какво ли друго е по-лесно?
С парички всяка знатна дама
да стане „мама” е чудесно!
Хем фигура не нарушава,
хем кариера не рискува...
Наместо да забременява,
хоп – сурогатка си купува.
И разрешен ù е проблема.
Дете си „ражда” таз особа,
без да напълни хич корема.
Така се „ражда” днес – през джоба.
Че днес най-важен е мангиза!
О, сурогатна майко свята,
на тази демографска криза
ще ù натрием с теб сурата!
© Борко Бърборко All rights reserved.