Не е ли време със "сурвачки"
народът тази гад да смачка,
която е във парламента?
Дали не е сега моментът?
От винкел тя да е с пирони,
"сурвакането" да се помни,
и да свистят в ръцете мъжки
"сурвачките", а те да пъшкат.
Кои са Те ли - депутатите -
кралете на лъжите и дебатите.
Но само едно нещо мъче ме, дали
не закъсняхме леко, може би?...
23.12.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.
А представяш ли си, ако отидат кукерите, да гонят злите духове - ми то 1 депутат нема да остане...
Благодаря ти за чудесния коментар.