Изтръпна мрачината
осветена от изгрева на новий ден
и земята, чието време се събуждаше с рефрен,
бе мокра от целувките на речна нимфа.
А рибките маслени картини, Ин и Ян
виртящи се безкрайно в речното корито,
почерпени на дъното покрито с пиршества
от мухи и други скакалци
лежащи паднали в удавническата борба.