Apr 22, 2016, 8:13 AM

Сутрин 

  Poetry » Love
213 0 0

Сутрин от огледалото ме гледа

нещо сънено

и начумерено,

със стреснат поглед,

тъмни очи, полуотворени,

знае какво иска

и отправя

поредното предизвикателство -

Дръж сърцето на каишка,

казва ми,

и гледай вечер неотлъчно

да е до стопанина си.

Защото ръцете все още треперят,

когато те търсят до мен на леглото,

дори и да знам, че си там...

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??