Опитвам се да спра за теб да мисля ,
но твоята целувка дяволски ми липсва.
Помъчих се и стих да ти напиша.
Не можах ! В главата ми е пълна киша.
Днеска майче всичко се обърка,
защото от любов ме ти побърка.
И когато тебе, слънчице, те няма ,
си мечтая как отново ще сме двама.
Но ето, аз поднасям ти мече
с голямо и червено сърчице.
А до него валентинката сърдечна ,
на която пише "Любовта ни ще е вечна"!
14.02.2002г.
© Ицо Саков All rights reserved.
А за теб Анета много се радвам, че харесваш писанията ми.Имах нужда някой да ги оцени.Благодаря на всички.