Гледам го след мене тича,
пета обиколка правя.
Стига ме, през рамо ми наднича,
сетни сили впрягам, яд да давя.
Много атлетичен, издръжлив,
ама що за мен се лепна.
Паркът - пълен с хубави жени.
А мойта тренировка сепна.
Бузите ми огън ги гори,
май очите ми се насълзяват.
Сърцето хлопа... Иди разбери
защо и краката изостават.
Искрата пламна на финален метър?!
Аз се тръшкам, не е моят тип.
Нуждата ми търси термометър.
Свалил ме е в парка грип.
© Ниела Вон All rights reserved.
Ами тогава оздравявай бързичко, че твоя тип те чака!