Нощта облече еротичното бельо,
зад облаци луната полускри се -
загатна розово зърно
под черната презрамка на момиче.
Градът запали пъстрите очи
на своите реклами...
Бъди добра и облечи
прозрачна нощница, а не пижама.
© Георги Динински All rights reserved.