Jul 2, 2010, 11:20 PM

Сваляне 

  Poetry
671 0 2

Свалих те

от пиедестала на невъзможното

и те хвърлих

в реката на ежедневието.

Плувай!

Плувай, моя любов,

защото ми трябваш!

 

2.7.2010.

© Милена Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??