Feb 23, 2010, 9:55 AM

Сватба 

  Poetry » Other
665 0 0

                                     Сватба

 

Честит да бъде този ден,

на сватбата, на празника красива,

когато две души в едно се сливат,

обричат се във вярност цял живот.

 

Разлива се шампанското в кристални чаши

и вдигат се наздравици за берекет,

за здраве, щастие, любов

и пълна къща с късмет.

 

И тръгват те по общия си път,

и двамата посрещат радостта,

несгодите и бурите преборват,

израстват и се сливат в едно.

 

В този ден, пред себе си и Бога,

отдавате душите си един на друг,

с обещание за преданост и вярност,

да минете по пътя си трънлив.

 

 

Семейство млади, мили рожби,

бъдете здрави, весели, добри,

да бъде къщата ви пълна с дечица,

огряна от любов - до Векове!

 

13.06.2008 година

 

 

 

 

 

 

 

 

© ЙОРДАНКА ГЯУРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??