Nov 28, 2017, 1:28 AM

Сватба 

  Poetry
369 0 8

Града разтърква сънени очи,
усмивка бегло се прокрадва,
облян от слънчеви лъчи,
денят да бъде хубав предвещава.

 

Навсякъде лудешки минувачи,
забързани сноват необяснимо,
камбанен звън, кристални чаши,
подготвя се събитие значимо.

 

Под светлини луминесцентни,
виолата приглася на гъдулка,
оркестър е засвирил ведри песни,
букет, поднесен на красива булка.

© Виктория Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??