Sep 8, 2009, 8:14 AM

Светлина 

  Poetry
667 0 2

Светлина

Сърцето ти разбито трака.
Отмерва времето в мрака.
Не се обръщай към тъгата.
Светлина напред те чака!

В мрака ти търси.
Фенерче от някъде си намери.
Да те води в тъмнината,
за да намериш светлината.

По пътя тъмен продължавай.
Върви! Не се предавай!
Там зад ъгъла те чака
слънцето и светлината.

© Нина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??