Животът е мъничка рекичка,
озарена от слънце чудесно -
това си ти, любима едничка,
далеч си, но сърцето ти е честно!
Животът е светла пътека,
той няма да се повтори,
любовта е топла и мека,
чиста кат сините простори!
Ще те помня докато съм жив,
слънчевият ти лъч нека ме гали,
когато бях до теб, бях щастлив,
до теб - връх на моите идеали!
© Георги All rights reserved.