Денят ми
днеска слънце подарява.
Поглъщам
го с душа и със очи.
И таз любов
във мен не остарява.
Отдавна
тя в сърцето ми лежи.
Отколе
слънцето ми е живота.
За мене
то е слънчева любов.
Поглъщам
го и дневно със охота.
Да стана
светло слънце съм готов!
© Никола Апостолов All rights reserved.
Привет от мен!