Водни капки се сливат.
Разпадат се на молекули.
Различен воден свят.
***
Мечки се борят.
Стъпки в снега.
Локва вода с лице на жена.
***
Пеперуди летят - сини, сини.
Какавиди умират.
Щурци свирят за това.
***
Листа оранжевожълти,
със сини петна, разпокъсани
гният.
Слънчеви целувки спят върху тях.
***
Океан, събран в мида и пясък.
Земя - камък и скали.
Въздух - пеперуди.
***
Вековен дъб - столетник мъдрец.
До него дръвче - красиво дете.
Над тях хвърчила - свобода със крила.
© Ваня Иванова All rights reserved.
Поздрави!