Jan 6, 2009, 12:59 PM

Светулка 

  Poetry
636 0 6

СВЕТУЛКА

 

 

Светулка в шепите ми свети.

Навярно хванал съм звезда?

Блестят сълзите ми конфети -

в очите  напуснати гнезда.

 

 

Свети, Светулчице, малка -

със огън тъжен и студен.

Лъчи заплиташ със совалка.

 

… Излитай! Не оставай в плен!

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??