Oct 3, 2009, 7:40 PM

Светулки танцуват 

  Poetry » Love
610 0 18

Милиони истини
в очите ти изплуваха,
видях ги
и ми стана хубаво,
а в моите,
светулки затанцуваха...
остави ги,
нека да се налудуват!
Да ме радват,
в есента ми, късната,
да изтанцуват
танца си пореден,
като лист
от клона си откъснат
към земята,
с пирует последен.

 

 


музика

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??