Всяка Коледа,
когато звънчето нежно пее..
Сърцето скача
с радостна усмивка...
Всички украсяваме
зелената елхичка с копнежа цветен...
Гледаме снежинки в небето
с плам в нашите очи...
С приятели празнуваме
този светъл празник...
В къщата възкръсва коледният дух,
усмивки озаряват всеки кът...
© Кари All rights reserved.
Поздравче за теб!!!