Nov 30, 2011, 4:02 PM

Светъл свят 

  Poetry » Odys and poems
843 0 0

Кахъри, кахъри - само тях гледаме,

не искаме явно да видим света,

а само трябва да се огледаме

и да разберем неговата простота.

 

Да разберем колко красив е той,

колко щастие ни предлага

и този наш кратък престой,

да преоткрием веднага.

© Константин Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??