Светът е филма в който ни убиват,
а ролята е задушевна жаба,
която бавно се сварява,
опиянена е от мрака
в казана, точно под капака
и квака, квака, квака...
Водата ври, мехурчета танцуват,
сварени жаби гордо плуват, плуват...
© любимка All rights reserved.