Обичам те. Светът е полудял.
Залисан в глупости безсмислени.
Забравил всеки идеал,
преследва цели най-измислени.
Обичам те. Светът е полудял.
И вече никой тук не търси себе си.
Аз само с теб се чувствам цяла
и сигурна съм, че намерих се.
Обичам те. Светът е полудял.
Войни избухват и фалират банки.
За планини от някой скъп метал
не бих сменила любовта ти.
Обичам те. Светът е полудял.
А може би е лудост любовта ми?
© Цветелина Савкова All rights reserved.