Приказно вълшебниче, очи затварям и те виждам
как идваш прелестен, красив
и нежно искам аз да те притискам,
в обятията ми да се почувстваш ТИ щастлив!
Светът със теб е толкова прекрасен,
като вълшебна приказка без край..
и всичко сякаш е магия,
ОБИЧАМ ТЕ вълшебниче, и искам... цяла в тебе да се да се скрия! :)
Посветено с МНОГО ОБИЧ на моето приказно вълшебниче V... :)
09.09.2009 г.
© Любов All rights reserved.