Просто е да видиш слънцето,
сила трябва да го гледаш
с отворени очи,
просто е да усетиш вятъра,
сила трябва да поемеш
ударите му,
когато през теб минава като
вихрушка и те събаря,
просто е да влезнеш във водата,
сила трябва да останеш в
дълбоки води и да не се давиш,
просто е да си жив и да те има,
сила трябва, за да оцелееш,
просто е да си до мен,
сила трябва да не се изгубим
двамата във времето на
грешките си,
просто е да те обичам,
сила трябва, за да ме обичаш,
защото всичко търпи развитие,
аз се променям, ти се променяш,
сила трябва, за да останем
истински.
Просто е да мисля това,
сила трябва, за да е пътят ми.
© Ваня Иванова All rights reserved.