Черпи с пълна сила свободата,
вдъхни възможностите,
усети тишината.
Имаш право да си тук,
имаш право да си там.
Искаш да си с някой друг
или може би да бъдеш сам?!
Имаш право да се скиташ
и да бродиш без посока.
Имаш право да живееш,
без да дават ти насока.
Радвай се на свободата,
изборът си само ти-
не прави със себе си компромиси
заради чужди болки и съдби!
Ревността е нещо гнило,
тя не дава ни криле,
носи самота, сърце унило,
иска обичта да спре.
Ооо свобода - усещам те в безкрая,
душата ми зове те и макар да зная,
че имам още път да извървя,
вярвам, че ще мога да те сътворя!
Ще те очаквам, свобода, да ме докоснеш,
да ме разходиш на своите криле
в света, където всичко е възможно,
където никой няма да ме спре...
© Елена Трендафилова All rights reserved.