Без него съм вече.
И времето е прекрасно.
Че Няма го знам.
Абсурд е, че мога без него.
Свободна съм.
Тъга и сълзи няма .
Очите ми светят .
Дълбоко съм в морето.
Няма кой да ме удари.
Вече поех по пътя сама .
Не ме е страх .
Ще се справя и без неговото присъствие.
© Elena Bojinova All rights reserved.