Опорочиха представите за свободата,
затова хаос наоколо царува.
Тя значи постоянство в борбата,
а не на пороци да се робува.
Свободата е чувство за ред,
за отговорност и морална красота,
а не да ближеш от кацата с мед,
затуй запази душевната си чистота!
© Георги All rights reserved.