Ти си в мислите, дори навътре още,
там където то тупти, тупти,
в дните ми и моите нощи -
Да, навсякъде си ти, ти, ти!...
Но и знам, че си отделна личност
с своите потребности, неща,
както знам, че също ме Обичаш,
както знам, че също в теб съм, да!
Затова не ти отнемам свободата,
а дори от нея те ревнувам...
Но на птица щом отнемеш й крилата
тя не може никога да е щастлива!
Искам да си си, каквато си,
само място във сърцето ти да имам,
както в моето такова имаш ти -
Но с вериги теб не искам да обвивам!
А сега, сега ме целуни
и към мене доближи прекрасна гръд...
Нека слеем се отново аз и ти
във възбудата на Влюбената плът!...
03.12.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.
И съм Щастлив от това!
Благодаря ти 🌹