Разбити са всички врати
и всички прозорци са счупени.
Отвсякъде вятър свисти
и къса от мозъка струпеи.
На тухли са всички стени,
а стрити на прах пък са тухлите.
Безжалостни, страшни вълни
отнасят мечтите ми – кухите.
Изгнили са всички греди
и в нищото покривът струпан е.
Реки от дъждовни води
отмиват надеждите глупави.
Тресат се скали и земя,
основите с трясък са рухнали…
И сякаш безглава ламя –
полита душата избухнала!
© Раммадан Л.К. All rights reserved.