Oct 14, 2012, 2:21 PM

Свободен си - за теб това е всичко... 

  Poetry » Other
762 0 0
Чустваш се богат, но нямаш нищо,
свободен си - за теб това е всичко.
Парадокс за някои, за други е реаност,
трети скитат се и търсят чужда популярност.

Свободен си - за теб това е всичко,
да бъдеш себе си, е правилото ти едничко.
Парадокс за някои, за други е реалност,
трети скитат се във свят изпълнен с безморалност.

Свободен си и свободата ти не се продава,
падаш, ставаш, но душата ти не се предава...
Да бъдеш честен, искрен във свят на лицемерие,
за някои невъзможно, за други - пътят към доверие.

© Паун Алишев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??