Nov 7, 2008, 8:12 PM

Свят 

  Poetry » Other
532 0 1

Тихо е през ноември,

времето в опит за любов

от листа плете дантели,

ясно вечността отправя зов.

 

07.11.2008г

© Анета Саманлиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??