Ела в моят свят от мечти,
изграден от купчина съдби!
На портала чака те човек с усмивка
и показва ти колко нужен си,
кани те да влезеш!
Поглеждаш наляво и виждаш себе си!
Толкова щастлив и гордееш се, че си човек!
Поглеждаш надясно и виждаш най-близкия ти!
И чувстваш се, че живееш тук от век…
Спираш се на първия щанд,
там седи момиче нежно
и раздава прегръдки,
изпива те с очи небрежно!
Колко мечти виждаш ти,
в колко съдби се раздаваш…
Пред теб любовта стои
и усещаш как в щастие потъваш!
Ти откри сродна душа,
не падна, а се издигна!
Сбъдна се и твоята мечта…
Просто намери това, което сам постигна!
Горд бъди, че живееш различно
и с усмивка приеми истина една,
макар да вървиш по пътеката така динамично,
ти следваш отредената за теб съдба!
© Усмивка All rights reserved.
С обич за отредената съдба.Да е светла!