May 12, 2009, 5:07 PM

Свят, отвъд всички светове 

  Poetry » Love
641 0 3

Сили ли... какво са силите без теб?

Какво е смисълът без усета във нас?

Мигове са стъпките напред...

Аз искам точно този, дори да е аванс.

 

Дори и да го плащам със сълзи.

Аз искам го, за да дочакам с тези сили светлината.

Защото утрото ще дойде, ала ти...

Ще бъдеш ли отново пред вратата?

 

Сили ли... какво са силите без теб?

Затуй постой при мене още миг поне,

да подишам с поглед виждащ свят навред...

Свят, отвъд всички светове.

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??