Feb 23, 2011, 8:42 PM

Свята песен 

  Poetry » Phylosophy
448 0 0

В живота прекрасен има специална песен -

за всеки специален човек-уникат,

и намериш ли своята песен,

после по-малко боли...

И вървиш подир нишката-песен,

и казваш си:

 За мене е тя -

сътворена от някоя сродна душа!

© Есфир Асфар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??