Oct 12, 2007, 9:16 AM

Свърши.... 

  Poetry
1034 0 4
 

Свърши...

Може би така се чувства човек,

когато умира.

Свърши...

Сърцето спира.

Светът замира

във хладно безразличие.

Трае само миг,

но после нищо не е същото.

А назад няма връщане...

© Юлия Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??