Свързано
Не е лесно да свързваш
несвързани неща.
И да не свързваш
свързаното.
Отговорът е пак някъде във вярата
и в страха от отвъдното.
Не е редно да подреждаш
подреденото
и да разбъркваш
oбърканото.
Редът е някъде там -
в несвързаното.
януари2010
софия
© Братан All rights reserved.